Gratis infrarood warmtescan

Schrijf je nu in voor een infrarood warmtescan van de buitenkant van je woning.
Samen met het energieloket Flevoland mogen jullie een gratis infrarood warmtescan aanbieden. De energieloket medewerker komt graag langs (coronaproof) langs voor het maken van een warmtescan van de buitenkant van je  woning. We leveren aan de hand van gemaakte foto’s een rapport op. In dit rapport staan maatregelen die je kunt nemen voor uw woning. Het Energieloket Flevoland maakt zo zichtbaar dat je met een goed geïsoleerde woning veel energie kan besparen en kan bijdragen aan CO2-reductie.

Wat is een warmtescan?
Een warmtescan is een infrarood-foto. Deze foto laat warmte verschillen zien met betrekking tot uw woning. De foto van de buitenkant van uw woning laat zien waar warmte weglekt en waar warmteverlies optreedt. Warmteverlies kan optreden bij naden, gaten, kieren, koudebruggen en isolatiegebreken.

Appartementen  en huurwoningen uitgesloten van deelname
Appartementen  en huurwoningen zijn uitgesloten van deelname aan de warmtescan. Huurders kunnen niet zelfstandig besluiten over verbetering van de woning. Appartementen zijn vaak huur en/of onderdeel van een VVE waarbij de individuele bewoner niet zelfstandig kan besluiten over investeringen aan zijn/haar woning. Daarnaast kunnen we met onze warmtecamera alleen woningen op begaande grond of 1e verdieping scannen vanaf de straat. Appartementencomplexen zijn vaak hoger.

Meedoen?
Iedere woningeigenaar in de Zuidert kan zich aanmelden via onderstaand formulier. Vervolgens word je per mail op de hoogte gehouden wanneer de warmtescan specialist langs komt.