Deelnemers Isolatiedag

Deelnemer Ruimte Locatie
Gamma Winkel Randweg 32, Emmeloord
Folkers Emmeloord Showroom Montageweg 17
Van Ginkel Gevelisolatie Hal Gemeentehuis Harmen Visserplein 1
Karwei Winkel Traktieweg 14
Passief Bouwblok Showroom Ecopark 49
Praxis Winkel Energieweg 6
Energieloket Flevoland Hal Gemeentehuis Harmen Visserplein 1
Bekijk hier de route uitgestippeld via Google Maps: De Isolatieroute!

Deelnemers

Gamma: Gamma Emmeloord biedt een ruim assortiment van producten waarmee je de warmte binnen kunt houden. Voor de kleine maatregelen, bijvoorbeeld radiatorfolie en tochtstrips én voor de grote maatregelen EPS platen, glaswol en steenwol.
Folkers Emmeloord: Folkers uit Emmeloord biedt onder andere geïsoleerde garagedeuren en rolluiken aan. Rolluiken houden de warmte binnen en zorgen ervoor dat de kou minder naar binnen komt!
Van Ginkel Gevelisolatie: Van Ginkel Gevelisolatie uit Ens is al ruim 10 jaar actief in het isoleren van gevels. Gevelisolatie is een effectieve manier om uw woning te isoleren. Dit wordt gedaan door het plaatsen van een isolatieplaat tegen de buitenzijde van de gevel.
Karwei: De Karwei in Emmeloord biedt verschillende isolatiematerialen. Zo vind je er alles om je dak, wand- en vloer te isoleren. Ook biedt de Karwei producten voor de kleinere maatregelen, zoals tochtstrips en brievenbuskleppen.
Passief bouwblok: Passief Bouwblok biedt onder andere aluminium en kunststof kozijnen, EPS platen en geisoleerde bouwblokken voor een aanbouw of nieuwbouw. Daarnaast kun je bij Passief Bouwblok ook terecht voor warmtepompen, WTW systemen en zonnepanelen.
Praxis: Bij Praxis Emmeloord bieden ze een divers aanbod van isolatiematerialen, waar mee je zo aan de slag kan! Denk aan , glaswol, steenwol en EPS isolatieplaten, maar ook producten voor de kleinere maatregelen zoals tochtstrips, radiatorfolie, en buisisolatie.
Energieloket Flevoland: Het Energieloket Flevoland geeft onafhankelijk advies over energiebesparing, het zelf opwekken van energie en ondersteuning aan lokale energie-initiatieven.