Isolatiedag Noordoostpolder

14 oktober – Isolatiedag Noordoostpolder

Blij van Isoleren!

Overweeg jij om aan de isolatie van je woning te werken? Dan is dit hét moment om de eerste stap te zetten. Op zaterdag 14 oktober organiseren Netwerk Energieneutraal en Gemeente Noordoostpolder de Isolatiedag Noordoostpolder!

Waarom Isoleren?

Meer wooncomfort, een (veel) lagere energierekening én een bijdrage aan een beter milieu. Dat willen we natuurlijk allemaal! Maar hoe pak je het duurzamer maken van je woning in de praktijk aan? En welke organisaties kunnen je daarbij helpen? Op de Isolatiedag Noordoostpolder zijn diverse adviseurs én isolatiebedrijven aanwezig om informatie te geven over het verduurzamen van je huis.

In de hal van het Gemeentehuis kun je:
– Het aanbod verkennen
Informatie inwinnen
– Profiteren van speciale kortingen!


Extra advies

in gemeentehuis zijn adviseurs beschikbaar van Netwerk Energieneutraal en het Energieloket. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden over isolatiemogelijkheden, subsidies én het verduurzamen van je woning. Verder staan bij alle deelnemende organisaties medewerkers klaar om uitleg te geven over de beschikbare producten én diensten. Het aanbod is zeer divers!

Winactie!

Tijdens de Isolatiedag Noordoostpolder is er een energieadvies te winnen t.w.v. €250! Aanmelden kan op de Isolatiedag zelf.

  • Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
  • Locatie: de centrale hal van het gemeentehuis Noordoostpolder

Je bent van harte welkom!