Isolatiedag Noordoostpolder

26 november – Isolatiedag Noordoostpolder

Blij van Isoleren!

Overweeg jij om aan de isolatie van je woning te werken? Dan is dit hét moment om de eerste stap te zetten. Op zaterdag 26 november organiseren Netwerk Energieneutraal en Gemeente Noordoostpolder de Isolatiedag Noordoostpolder!

Waarom Isoleren?
Meer wooncomfort, een (veel) lagere energierekening én een bijdrage aan een beter milieu. Dat willen we natuurlijk allemaal! Maar hoe pak je het duurzamer maken van je woning in de praktijk aan? En welke organisaties kunnen je daarbij helpen? Op de Isolatiedag Noordoostpolder deze dag zetten diverse adviseurs, bouwmarkten én isolatiebedrijven hun deuren open, voor iedereen die geïnteresseerd is in het verduurzamen van hun woning.
Aan de hand van een speciale route kun je:
👉Het aanbod verkennen
👉Informatie inwinnen
👉Profiteren van speciale kortingen!

Extra advies & korting
Op de centrale plek in Gemeentehuis zijn adviseurs beschikbaar van het Netwerk Energieneutraal en het Energieloket. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden over isolatiemogelijkheden, subsidies én het verduurzamen van je woning. Bij alle deelnemende organisaties staat er een medewerker  klaar om uitleg te geven over de beschikbare producten én diensten.  Het aanbod is zeer divers!
De Isolatiedag begint om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
De centrale locatie (de Hal van het Gemeentehuis) opent om 09:30 uur.
Je bent welkom op de centrale locatie (de hal van Gemeentehuis) en in de winkels/ showrooms van de deelnemers.